* Afrika’da İş Ortamı ve İş Fırsatları Semineri Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Afrika’da İş Ortamı ve İş Fırsatları Semineri Hk.

Sayın Üyemiz,

Önümüzdeki 20 yılda büyüklüğü 2,6 trilyon dolara ulaşması beklenen yükselen Afrika pazarından Türk firmalarının aldığı payı artırmak hedefi doğrultusunda, DEİK/Türk-Afrika İş Konseyleri tarafından 27 Şubat 2013 tarihinde, İstanbul’da, TOBB Plaza’da, 9.30 - 11.30 saatleri arasında Afrika’da İş Ortamı ve İş Fırsatlarına ilişkin Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Türk-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı Sn. Tamer Taşkın tarafından Afrika’daki iş fırsatlarına ilişkin gerçekleştirilecek sunumun ardından Kenyalı Chandaria Industries Limited Direktörü Sn. Darshan Chandaria’nın Kenya özelindeki iş ortamı ve fırsatlarına ilişkin bilgi vereceği toplantıya katılımınızı 26 Şubat 2013 tarihine kadar ekte yer alan katılım formunu doldurarak DEİK’e (İlgili Kişi: okaragoz@deik.org.tr, Tel: 0212 339 50 70) iletmenizi rica eder, saygılar sunarım.

Ek1: Katılım Formu

Ek2: Darshan Chandaria Özgeçmiş