* Afyonkarahisar Tarım - Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Afyonkarahisar Tarım - Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı

Sayın Üyemiz,

Afyonkarahisar Tarım - Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı kuruluşumuz Art Fuar Org.Tic.Ltd.Şti tarafından Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Afyonkarahisar Ziraat Odası, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, Esnaf ve Sanakarlar Odası Birliği, Veteriner Hekimler Odası, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Hayvancılık Kooperatifleri Birliği, Afyonkarahisar İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin destekleri alınarak  12 - 15 Nisan 2012 tarihleri arasında Afyonkarahisar Kültür Park ve Fuar Alanın da gerçekleştirirlecektir.

Afyonkarahisar da bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tarım Fuarı ile sektörün devlerine ve profesyonel ziyaretçilere 12 - 15 Nisan 2012 tarihleri arasında Afyonkarahisar da ev sahipliği yapacaktır.

Afyonkarahisar Tarım - Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı ;

12 - 13 - 14 Nisan 2012 tarihleri arasında: 10.00 - 19.00
15 Nisan 2012 tarihide ise                      : 10.00 - 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

ART FUAR ORGANİZASYONU TİC.LTD.ŞTİ.

Firma      : Art Fuar Org.Tic.Ltd.Şti.
Adres      : H. Uluşahin İş Mrk. A Blok  K: 4 / 407 Selçuklu - Konya
Tel          : 0.332. 236 24 64 - 238 67 57