AGROEXPO ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AGROEXPO ULUSLARARASI TARIM VE HAYVANCILIK FUARI

“Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı”’ 06-09 Şubat 2020 tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleştirilecektir.

Türkiye’nin en büyük tarım fuarı olan Agroexpo geçtiğimiz yıl 2019 yılında 70 ülkeden 854 katılımcı firmayı ve 337.240 ziyaretçiyi bir araya getirmiştir. 2020 yılında 14 holde, 110 bin metrekare alanda düzenlenecek olan Fuar’da 950 katılımcı firma olması beklenmektedir.

Bu bağlamda, 06-09 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek fuarı ziyaret etmek isteyen üyelerimiz için Odamız tarafından araç kaldırılacaktır. Organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin 30 Ocak 2020 tarihine kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt ve Bilgi için:

0252 614 11 15/122