*Ahilik Haftası Kutlamaları Kapsamında ``Ahilik`` Konulu Ödüllü Halk Şiiri Yarışması Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Değerli Üyemiz,

Kültür  ve  Turizm  Bakanlığı'na bağlı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından  2014 yılı Ahilik  Haftası Kutlamaları  çerçevesinde 16 Haziran-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında halk  ozanı ve  halk aşıklarının katılacağı ''Ahilik'' konulu ödüllü yarışma düzenlenmektedir.

Medeniyetimizin  önemli bir değeri olarak  kabul edilen  ''AHİLİK'' ve  kurucusu ''AHİ EVRAN'' nın tanıtılması gelecek kuşaklara  aktarılması amaçlanan ve bu çerçevede kültürel ve  ahlaki değerlerimizin  halk ozanı ve  halk aşıklarının  şiirlerinde  can  bulacağı  yarışmaya ,bütün halk ozanlarımızın ve  halk  aşıklarımızın  katılımı beklenmektedir.

Yarışmanın  amacı  ,kapsamı, katılım şartları ve  taahhütnamesi ekte bilgilerinize sunulmuştur.

Şartname
Taahhütname