AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA EĞİTİMİ

“Benim bütün ilgim gelecektedir, çünkü hayatımın geri kalanını orada geçireceğim.”

C.F. KETTERING

HEDEF:

Bu eğitimin temel amacı, kurumsallaşma ile ilgili başlıca konularda etkileşimli şekilde farkındalık kazandırmaktır. Kurumsallaşma kavramının ilk gerekliliği olarak gördüğümüz değişim kavramının karakteristiğine özel vurgular yapılarak söz konusu değişim basamaklarının içeriği eğitim boyunca incelenmektedir. Kurumlarımızı geleceğe taşımanın anahtarı olan “kurumsallaşma” her yönüyle uygulamalı olarak izah edilmekte ve şirketlerimizdeki değişimi başlatılmaktadır…

İÇERİK

• Aile şirketleri kavramından ne anlıyoruz?
  • Aile şirketlerinin kuruluş ve gelişim aşamaları,
  • Aile şirketlerinin temel nitelikleri,
  • Ülkemizde aile şirketlerinin gerçekleri,
  • Aile şirketlerinin çıkmaz sokakları,
  • Aile şirketlerinin büyüme ve çökme ikilemi,
  • Aile şirketlerinde ikinci ve üçüncü kuşağın rolleri,
  • Kurumsallaşma nedir ve ne değildir? Kurumsallaşma aşamaları,
  • Kurumsallaşma avantajları ve dezavantajları,
  • Kurumsallaşmaya dair değişimin sancıları,
  • Kurumsallaşmış aile şirketlerinden örnekler.

EĞİTİM TARİHİ: 14 ARALIK 2018 CUMA

YER: FTSO LİKYA TOPLANTI SALONU

SÜRE: 09.30- 16:30 ARASI (1 GÜN/ 6 SAAT)

EĞİTMEN: SEDA ALTUN (İZGÖREN AKADEMİ)

ÜCRET:   Odamız üyelerine ve çalışanlarına ÜCRETSİZ

*Katılım sonunda katılımcıların mail adreslerine katılım belgesi (e-belge) gönderilecektir.