ALMANYA ITB BERLİN YURTDIŞI İŞ GEZİSİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ALMANYA ITB BERLİN YURTDIŞI İŞ GEZİSİ

4-8 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı için Yurtdışı İş Gezisi düzenlenecektir.

Yurtdışı İş Gezisine başvuru yapmak isteyen tüm üyelerimizin 16 Aralık 2019 Pazartesi Günü 16:00’a kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Turizm sektöründe yeterli sayıda katılımcı firma olması halinde KOSGEB Desteğine başvuru yapılacaktır.

Detaylar;

3 Mart 2019 Gidiş – 6 Mart 2019 Dönüş olacak şekilde;

3 Gece, 4 Gün Konaklama

Çift Kişilik Odada Kişi Başı 699 €

Tek Kişilik Oda 899 €

Ücrete Dâhil Olan Hizmetler

1. Gidiş – dönüş ekonomi sınıfı uçuşlar
  2. Havaalanı vergileri ve sigorta
  3. 4* Berlin Merkezi Otelde oda & kahvaltı konaklama
  4. Berlin Havaalanı/ Hotel/ Havaalanı transferleri
  5. Seyahat sigortası

Fiyata Dâhil Olmayan Hizmetler

1. Schengen Almanya vizesi ve Servis Ücreti 145,-euro
  2. Yurtdışı çıkış harcı 50 TL
  3. 20 kg. aşan bagaj ücretleri
  4. Şahsi tercümanlık hizmeti 150,-euro
  5. Otelde Kişisel harcamalar ( öğle ve akşam yemekleri vb.)
  6. Almanya  içerisinde her türlü rezervasyon değişikliği
  7. Berlin fuar girişleri bileti ve transferleri