* ANFAŞ 19. Akdeniz Yiyecek Ve İçecek İhtisas Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* ANFAŞ 19. Akdeniz Yiyecek Ve İçecek İhtisas Fuarı

Sayın Üyemiz,

On binlerce yiyecek ve içecek sektörü işletmelerin merakla beklediği, Avrasya Bölgesi’nin gıda sektöründe en büyük iş geliştirme ve ticaret platformu ANFAŞ Food Product 2012, 19. Uluslararası Yiyecek & İçecek Ürünleri İhtisas Fuarı 15-18 Şubat 2012 tarihler arasında dünya devi markalar, yepyeni ve farklı ürün ve hizmetlerini ilk kez görücüye çıkarırken, toplu tüketim devleri, hızlı tüketimin en önemli zincir marketleri fuarda yer alacak.

ANFAŞ Food Product Fuarı`nın katılımcıları kimleri stantlarında ağırlayacak?

5 Yıldızlı Konaklama Tesislerinin Genel Müdürleri, Satınalma Müdürleri, F&B Müdürleri, Aşçıbaşılarını, Hiper ve Süpermarketlerin Satınalma Yetkililerini, Restoran, Fastfood, Bar ve Kafeterya İşletmecilerini, Hastane, Kamu ve Özel Sosyal Tesislerin Gıda Satınalma Yetkililerini, Askeri Satın Alma Yöneticilerini, Üniversitelerin Satınalma Daire Başkanlarını, Tarım Ürünleri Üreticilerini, Ticaret Ve Sanayi Odaları Başkanlarını, Gıda Sektörünün Yazılı ve Görsel Basın Kuruluşlarını stantlarında 4 gün boyunca ağırlayacaklar.

Detaylı Bilgi:

Murat YÖRENÇ
Anfas Food Product Fuar Direktörü
Anfaş Antalya Fuarcılık İşl. Yat. A.Ş.
Tel: 0 242 462 20 00 ( Dahili: 123 )
Fax: 0 242 462 19 85