* Antalya`da 21. Anfaş Hotel Equipment 2010 Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Antalya`da 21. Anfaş Hotel Equipment 2010 Fuarı

20-23 Ocak 2010 tarihlerinde Antalya’da Türkiye’nin en büyük Konaklama, Ağırlama, İkram Sektörü Ekipmanları ve Dekorasyonu İhtisas Fuarı olan 21. Anfaş Hotel Equipment 2010 düzenlenecektir. Fuar, endüstriyel mutfak, çamaşırhane, her türlü kurum, bina ve sosyal tesisin bina içi, ofis içi ve açık alanlar ile ilgili ekipmanlar, malzemeler ve ihtiyaç ürünleri/teknolojilerinin sergilendiği bir ihtisas fuarıdır. Sadece profesyonellere hitap eden fuarımız ulusal ve uluslararası katılımcı firma ve ziyaretçi profili ile ülkemizin sektörlerinde büyüklüğü ile bilinmektedir.

Bu kapsamda üyelerimizin fuardan daha iyi faydalanabilmesi için organizatör tarafından fuar girişinde “VİP Resepsiyon” oluşturulmuştur. Kartvizitinizle VIP resepsiyona geldiğiniz taktirde sizler için hazırlanacak özel yaka kartlarıyla fuarı ziyaret edebileceksiniz. Ayrıca Odamızda 21. Anfaş Hotel Equipment 2010 Fuarı için 4 adet davetiye bulunmaktadır. ( http://www.anfashotelequipment.com/index_tr.php )

İlgilenen üyelerimize önemle duyurulur.

Konu ile ilgili bilgi ve irtibat için :

Yüksel KART Tel: 0 252 614 11 15 Fax :0 252 614 57 91