ANTALYA ROBETEX FESTİVALİ 2 KASIM`DA BAŞLIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ANTALYA ROBETEX FESTİVALİ 2 KASIM`DA BAŞLIYOR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden odamıza ulaşan yazıda, Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının destekleriyle 2-3 Kasım 2019 tarihlerinde “Robotex Turkey 2019” festivalinin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan Robotex Turkey festivalinin, dünyanın en büyük Robotik/ Maker organizasyonlarından biri olduğu ve Türkiye’nin Robotex International’ın ortağı olduğu belirtilmekte olup, festival kapsamında robotik yarışmalarının: teknoloji, fütürizm, eğitim, inovasyon konularında çeşitli workshop ve seminerlerin organize edileceği bildirilmektedir.

Yarışma katılımcısı olarak 800 kişi, ziyaretçi olarak da 5000 kişilik bir katılımın ön görüldüğü festivalde robotik yarışması olarak toplam 16 yarışma ana başlığının belirlendiği ifade edilmektedir. Belirlenen kategori birincilerine Robotex International/ Estonia’da, ikinci ve üçüncülere Robotex Asia/ Shangai’da yarışmaya katılım hakkının ve birinci takıma 16 adet Antalya tatili ödüllerinin verileceği bildirilmektedir.

Festivale katılmak isteyen tüm ilgililerin Robotex Turkey web sayfası (https://www.robotexturkey.com/) üzerinden yarışma kaydı, otel rezervasyonu ve ziyaretçi kaydının yapılabileceği; yarışma kayıtlarına ve ücretlerine dair detaylı bilgilere yine web sayfası üzerinden, online biletlere https://www.biletantalya.com/  adresinden ulaşılabileceğini duyurur, ayrıca ortaklık ve stant talepleri için 0538 796 38 24 numaralı telefondan ve bilgi@robotexturkey.com e-posta adresinden bilgi alınabileceği belirtilmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

ORJİNAL DUYURU METNİ