Arnavutluk - Tarım Günleri Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Arnavutluk - Tarım Günleri Fuarı

TOBB’dan Odamıza iletilen ve Arnavutluk Ankara Büyükelçiliği'nden gelen yazıda 19-21 Mayıs 2022 tarihlerinde Arnavutluk'un Lushnje şehrinde "Tarım Günleri 2022" başlıklı tarım, teknoloji, gıda ve işleme alanlarında uluslararası ticaret fuarı düzenleneceği bildirilmiştir.

Fuarın detayları hakkında bilgi alınabilecek temas kişisinin iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır. İlgili üyelerimize duyurulur.

Temas kişisi: Mr. Arben Oshafi

E-posta: arbenoshafi@icebergexhibitions.com