* Aşağı Avusturya Eyaleti Ticaret Heyeti ile Toplantı ve İkili Görüşmeler Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Aşağı Avusturya Eyaleti Ticaret Heyeti ile Toplantı ve İkili Görüşmeler Hk.

Sayın Üyemiz,

DEİK/Türk-Avusturya İş Konseyi ile Advantage Austria işbirliğiyle, Avusturya’nın en büyük coğrafi alana ve iyi ekonomik performansa sahip Aşağı Avusturya (Niederösterreich) Eyaleti’nin önde gelen iş dünyası temsilcileri ile 28 Kasım 2012 saat 13.00-17.00 arasında İstanbul TOBB Plaza’da toplantı ve ikili firma görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Aşağı Avusturya Eyaleti Ekonomi, Turizm ve Spor Bakanı Sayın Dr. Petra Bohuslav’ın başkanlığında gelen konuk işadamları heyeti enerji, altyapı-çevre projeleri, atık yönetimi, makine endüstrisi ve mekatronik, tarım-hayvancılık ve peyzaj, gıda, ahşap-kereste, kağıt ve ambalaj sektörleri faaliyet göstermekte olup detayları ekte bilgilerinize yer almaktadır.

Aşağı Avusturya Eyaleti, yüksek nitelikli teknolojik ürünleri, yenilikçi ve know-how odaklı yaklaşımı ile gıda ve tarım teknolojisi, inşaat malzemeleri, enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji, mekatronik, çevre teknolojisi, atık yönetimi, biyoteknoloji ve medikal teknolojisi alanlarında güçlü firmalara sahiptir.

Anılan toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan başvuru formunu doldurarak 26 Kasım 2012 mesai bitimine kadar DEİK’e (Aycan Damalı; Faks: 0212 339 50 65; adamali@deik.org.tr) teyit vermeleri rica olunur.