ATAUM Dış Ticaret Eğitim Programı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ATAUM Dış Ticaret Eğitim Programı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda; T.C. Ticaret Bakanlığı ile işbirliği çerçevesinde, Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezince (ATAUM) düzenlenen 3’üncü dönem “Avrupa Birliği, Türkiye’nin Avrupa Birliği ve Serbest Ticaret Anlaşması Ortaklarıyla Dış Ticareti Eğitim Programı”nın 19 Ekim – 27 Kasım 2023 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu eğitim programı kapsamında, Avrupa Birliği (AB) ve Ortak Ticaret Politikasının gelişimi ile AB Tek Pazarının Yeşil ve Dijital ikiz dönüşümünün, Türkiye-AB Gümrük Birliği ile Türkiye’nin AB ve üçüncü ülkelerle Serbest Ticaret Anlaşmalarının, Çok Taraflı Ticaret Sistemi kapsamındaki güncel gelişmeler hakkında bilgilendirmelerin yapılmasının hedeflendiği ifade edilmektedir.

Eğitim programlarının ayrıntılarına ve kayıt işlemleri hakkındaki bilgilere ATAUM Öğrenci İşleri Bürosundan ve http://ataum.ankara.edu.tr/ internet sitesinden erişilebilmektedir.

ATAUM Öğrenci İşleri Bürosu

Tel: 0312 363 1011 – 320