Avrupa Birliği Yeşil Mutabakat Etki ve Uyum Eğitimi Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Avrupa Birliği Yeşil Mutabakat Etki ve Uyum Eğitimi Hk.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası, GGF Green Academy sponsorluğunda 27-28.06.2022 tarihlerinde iki gün sürecek ve online olarak gerçekleştirilecek olan “Avrupa Birliği Yeşil Mutabakat Etki ve Uyum Eğitimi” düzenlemektedir.

Katılmak isteyen ilgili üyelerimizin dikkatine.

Zoom katılım linki: https://us02web.zoom.us/j/8529307811?pwd=a2Y3UHRuRkdnSjJ3QWtkQU85ekFkQT09

Meeting ID: 852 930 7811

Password: 1884