* Ayakkabı Yaz 37. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Ayakkabı Yaz 37. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı

Sayın Üyemiz,

İzmir Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. (İZFAŞ) tarafından düzenlenen 2014 yılının son fuarı, 11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında Ayakkabı Yaz olacak. Her yıl ocak ayında düzenlenen Ayakkabı Yaz Fuarı, bu sene Aralık ayında gerçekleştirilecek. Gelecek yılın en moda ayakkabıları vitrinlerden önce Ayakkabı Yaz Fuarı'nda görücüye çıkacak.

Sektörün bu sezon için gerçekleştireceği en önemli etkinlik olan Ayakkabı Yaz Fuarı'na, ülkemizin toplam ayakkabı üretiminin yüzde 40'ını karşılayan İzmirli ayakkabıcıların yanı sıra, Türkiye'nin çeşitli illerinden firmalar katılacak.

2015 yaz sezonunun en yeni tasarımlarını sergileyecek olan katılımcı firmalar, fuar süresince yurt içi ve yurt dışından gelen alıcı grupları ile önemli ticari bağlantılar kurma olanağına sahip olacak. Fuara Türkiye'nin her yerinden ayrıca, Ortadoğu ve Avrupa ülkelerinden alım heyetlerinin gelmesi bekleniyor. 4 gün sürecek fuar, sektörün bütün temsilcilerini bir araya getirecek. İlkbahar-Yaz 2015 ayakkabı modasının sergileneceği Ayakkabı Yaz Fuarı'nda; erkek-kadın, çocuk, spor ayakkabı modelleri, terlik, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yer alacak.

Sektörden gelen talep doğrultusunda bu yıl ilk kez 11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği ve İzmir Ayakkabıcılar Odası işbirliğinde, İzmir Ayakkabıcılar Derneği desteği ile organize ediliyor. 2015 Yaz sezonunun en yeni tasarımlarını sergileyecek olan katılımcı firmalar, fuar süresince yurt içi ve yurt dışından gelen alıcı grupları ile önemli ticari bağlantılar kurma olanağına sahip olacak.