Aydın Ticaret Borsası Zeytin ve Zeytinyağı Sektör Toplantısı Daveti Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Aydın Ticaret Borsası Zeytin ve Zeytinyağı Sektör Toplantısı Daveti Hk.

Aydın Ticaret Borsası tarafından yapılan toplantı davetine ilişkin açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Zeytin ve Zeytinyağı sektörü ile ilgili sorunların değerlendirilmesi, çözüm önerilerin sunulması, üretim ve ihracatı geliştirecek yolların geliştirilmesi, sektördeki paydaşlar arasındaki iş birliğinin arttırılması amaçlarına yönelik 16 Ekim 2024 Çarşamba günü Borsamız Konferans Salonu'nda "2024/2025 Sezonu Zeytin ve Zeytinyağı Sektör Toplantısı" gerçekleştirilecektir. Aşağıda detayları verilen toplantımızı bilgilerinize sunar, söz konusu toplantıya değerli katkılarınızı sunmak üzere ilgili birimlerinizle birlikte katılımınızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

2024 2025 Sezonu Zeytin ve Zeytinyağı Sektör Toplantısı