* Azami Fiyat Tarifelerinin Hazırlatılması ve Asılması - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Azami Fiyat Tarifelerinin Hazırlatılması ve Asılması

Değerli Üyemiz,

Muğla Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün 07.07.2015 tarih ve 4397 sayılı yazısında, turizm sezonunun açılması ile birlikte İlimiz bünyesinde faaliyet gösteren yeme, içme ve eğlence yerlerinde uygulanan fiyat tarifeleri hakkında şikayetlerin artığı belirtilmiştir.

"Tacir ve Sanayiciler Tarafından Üretilen Mal ve Hizmetlerin Azami Fiyat Tarifelerinin Düzenlenmesi Hakkında 15.12.2014 ve 25671 Sayılı Yönetmelik" ve Valiliğin 20.03.2015 tarihli "Turizm Faaliyet ve Hizmetleri Usul ve Esasları" Genelgesi kapsamında azami fiyat tarifelerinin üyelerimiz tarafından temin edilerek görünür yerlerde bulundurulması gerekmektedir.

Bu kapsamda, ilgili tüm üyelerimiz azami fiyat tarifelerini Odamızdan temin ederek, işyerlerinin herkes tarafından görünür yerlerinde bulundurması önemle rica olunur.