* Azerbaycan / Sumgayıt Kimya Sanayi Parkı Tanıtım Toplantısı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Azerbaycan / Sumgayıt Kimya Sanayi Parkı Tanıtım Toplantısı Hk.

Değerli Üyemiz,

Türk-Azerbaycan İş Konseyi ülkemiz ile Azerbaycan arasında çeşitli alanlarda ticari ve ekonomik işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla değişik sektörlere yönelik etkinlikler düzenlemeyi sürdürmektedir.

2014 yılının Azerbaycan’da “Sanayi Yılı” ilan edilmesi vesilesi ile 10-11 Şubat 2014 tarihlerinde Türk-Azerbaycan İş Konseyi organizasyonunda düzenlenen Bakü ve Sumgayıt ziyareti çerçevesinde, Azerbaycan Cumhuriyeti Ekonomi ve Sanayi Bakanlığının himayelerinde kurulan Sumgayıt Kimya Sanayi Parkı’nda (SKSP) bir toplantı yapılmıştı.

SKSP dahilinde yatırım ve iş yapmak isteyen yerli ve yabancı firmalara sağlanacak muafiyetler, fırsatlar ve olası işbirliği imkanlarının Türkiye’deki iş çevrelerine duyurmak amacıyla, Azerbaycan’dan gelecek yetkili heyetin katılımı ile 12 Haziran 2014, Perşembe günü saat 14:30 – 17:00 arasında İstanbul TOBB Plaza’da İş Konseyimiz organizasyonunda bir Tanıtım Toplantısının yapılması öngörülmektedir.

Taslak programı ekte sunulan toplantı çerçevesinde, Kimya Sanayi Parkı temsilcileri tarafından yapılacak ayrıntılı sunumun yanı sıra, katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ve arzu edilirse, ayrıca ikili görüşmelerin organize edilmesi planlanmaktadır.

Anılan etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 11 Haziran 2014, Çarşamba günü saat 12:00’a kadar DEİK'e (Nurengiz Eşki, tel.: +90212 339 50 54, faks: +90212 270 37 84, e-posta: avrasya@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgi Notu
Heyet Listesi