BAĞIMLILIKLA MÜCADELEYE VARIZ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BAĞIMLILIKLA MÜCADELEYE VARIZ

Sayın üyemiz madde kullanımı ve bağımlılıkla ilgili doğru bilinen yanlışlara dikkat çekmek gençleri ebeveynleri kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü’nce yürütülen “Hedef Olma- Hedefsiz Kalma” Projesi kapsamında hazırlanan Narkotik Eğitim Tırı 18-19 Ekim 2018 tarihlerinde Beşkaza Meydanında konuşlanacak olup üyelerimizce  ziyaret edilebilecektir.

Söz konusu eğitim tırının içerisinde özel olarak oluşturulan 40 metrekarelik modern eğitim salonundaki 12 dokunmatik ekranda uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri anlatılmaktadır.

Ayrıca Narkotik Eğitim Tırı’nın yanı sıra etkinliğe İlçe Sağlık Müdürlüğü “Sigara Bırakma” standı ve Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce ise “Sağlıklı Yaşam ve Spor” stantları ile destek verilecektir.

Bu kapsamda 18-19 Ekim 2018 Perşembe ve Cuma günleri tüm üyelerimizi Beşkaza Meydanı’nda yapılacak Bağımlılıkla Mücadele kapsamındaki etkinliklere bekliyoruz.