* Balıkesir`de Doğaltaş-Mermer Ocağı Kiraya Verilecek - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Balıkesir`de Doğaltaş-Mermer Ocağı Kiraya Verilecek

Sayın Üyemiz,

Balıkesir Gönen Belediye Başkanlığı,  Gönen-Babayaka Köyünde bulunan 2. grup doğaltaş-mermer ocağını rödovans karşılığı kiraya vermek üzere ihale açtı.

İşletme ruhsatı Gönen Belediyesine ait sahanın kiralama dönemi, sözleşme tarihinden itibaren 5 yıl olarak belirlenirken, muhammen bedel ton başına yüzde 8 rödovans olacak.

İhalede katılımcılardan 75 bin lira geçici teminat bedeli alınacak. İhale, açık teklif usulü ile 2 Haziran 2011 tarihinde saat 14.00`te Gönen Belediyesinde yapılacak.

Söz konusu ihaleye ait şartname, mesai saatleri içinde Gönen Belediye Başkanlığından satın alınabilecek. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü saat 12.00`ye kadar Gönen Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne verilecek.

Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Bilgilerinize,