* Bankalar İle İlgili Müşteri Şikayetleri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Bankalar İle İlgili Müşteri Şikayetleri

Müşteri Şikayetleri Hakem Heyeti, bankacılık hizmetlerinde (mevduat hesapları, tüketici kredileri, kartlar v.b) bankanız ile yaşadığınız anlaşmazlıkların değerlendirilmesi için başvurabileceğiniz Türkiye Bankalar Birliği (TBB) bünyesinde kurulmuş bir uzlaştırma heyetidir.

Hakem heyetinin faaliyetleri bireysel bankacılık işlemlerini kapsar ve sadece gerçek kişiler başvuru yapabilmektedir.

Hakem heyetine yapılacak başvurularda şikayete konu olayın 1 Eylül 2007 tarihinden sonra meydana gelmiş olması gerekmektedir.

Hakem heyetine başvurmadan önce mutlaka bankanıza yazılı olarak başvurmanız ve bankanızdan bu başvuru ile ilgili teyit belgesi almanız gerekmektedir.

Hakem heyetinin sunduğu hizmetler ücretsizdir.

Müşteri Şikayetleri Hakem Heyeti tanıtım kitabıni indirmek için tıklayınız.

Şikayet Formu için tıklayınız.