* Basra DTM Temsilciliği - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Basra DTM Temsilciliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nden  aldığımız Basra Başkonsolosluğu DTM temsilciliğinden alınan ilgili kayıtlı yazıya göre, Türkiye  – Irak ticari ve ekonomik ilişkilerin karşılıklı yarar temelinde geliştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla, Sayın Murat KARAPINAR`ın, Dış Ticaret Müsteşarlığı Temsilcisi olarak, Basra Başkonsolosluğuna görevli olarak atanmış olduğu bildirilmiştir.

Yazıda ayrıca temsilciliğin, 22.05.2009 tarihi itibariyle faaliyete başladığı belirtilerek, özellikle Türk işadamlarının işlerini kolaylaştırmak ve yeni iş imkanları yaratmak amacıyla, işbirliği hakkında çalışmalarını sürdüreceği ifade edilmiştir.