* Batı Trakya Yatırım İmkânı Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Batı Trakya Yatırım İmkânı Hakkında

Sayın Üyemiz,

Batı Trakya’da faaliyet göstermekte olan Türk menşeli bir mermer fabrikasının sahibinin içinde bulunduğu borç ortamından dolayı fabrikasına yatırımcı ortak aramaktadır. İşadamının işletmesinin borçlu olmasına rağmen İskeçe iş çevrelerince itibarlı bir tüccar olarak nitelendirildiği ve sahibi olduğu işletmenin Batı Trakya’daki soydaş sanayi şirketleri arasında önemli yerinin olmaktadır.

Söz konusu fabrika ile ilgili olarak, Yunanistan’ın dünyanın en kıymetli mermer ocaklarının olduğu Thassos Adası’na 25 km, Kavala mermer ocaklarına 90 km uzaklıkta bulunduğu ve lojistik açıdan Selanik Demiryolu üzerinde yer almaktadır.

İlgilenen üyelerimizin aşağıda iletişim bilgileri verilen Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekmektedir.

İrtibat Bilgileri

İrtibat Kişisi: