* BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı - Türkiye Milli Katılım Organizasyonu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı - Türkiye Milli Katılım Organizasyonu

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin tarafımıza gönderdiği bilgilendirme yazısında; Almanya'nın Münih şehrinde, 19-24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenecek “BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu”nun İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Avrupa'nın en prestijli Yapı ve İnşaat Fuarı BAU 2015'in her yıl ortalama 2000 firmayı ağırladığı, 230.000'e yakın profesyonel ziyaretçi sayısı olduğu belirtilmekte olup, İstanbul Ticaret Odası tarafından, doğal taş, yapay taş, dış mekan düzenlemesi, seramik, iç mekan malzemeleri ve ürünleri konularında lider firmaların yer aldığı A4 salonunda fuara katılım gerçekleştirileceği ifade edilmiştir.

Söz konusu fuar için katılım bedelinin 550 Euro/ m2 olarak belirlendiği, fuara minimum 9 m2 ile katılım sağlanabileceği, belirtilen bedele, stand inşaatı, nakliye ve gümrükleme, tanıtım hizmetleri dahil olmak üzere tüm ana hizmetlerin dahil olduğu belirtilmiştir.

Söz konusu fuarın %50 devlet desteği kapsamında olduğu ve teşvik takip işlemlerinin İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütüleceği ilave edilmiş olup, detaylı bilgi için İstanbul Ticaret Odası ile irtibat kurulması gerekmektedir.

Detaylı Bilgi İçin;
İstanbul Ticaret Odası