*BAUMA CHINA 2016 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*BAUMA CHINA 2016

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Şanghay şehrinde her İki yılda bir kez düzenlenen BAUMA CHINA 2016 Fuarı, 22 - 25 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olup,  Türkiye milli katılım organizasyonu İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından gerçekleştirilecektir.

BAUMA CHINA Fuarı Asya'da gerçekleştirilen dünyanın en büyük ve en önemli inşaat makineleri, madencilik, beton sanayisi ve inşaat teknolojileri fuarı olarak nitelendirilmektedir.

BAUMA CHINA 2014 Fuarı toplam 300.000 m2 de 42 ülkeden 3098 firmanın katılımı ile gerçekleştirilmiş olup, fuarı 148 ülkeden 190.000 kişi ziyaret etmiştir.

Söz konusu fuar için katılım bedeli 650 Euro / m2 olarak belirlenmiş olup, fuara minimum 12 m2 ile katılım sağlanabilecektir.

Belirtilen bedele, stant inşaatı, elektrik bağlantısı, aydınlatma ve temel dekorasyon malzemeleri, nakliye, gümrükleme ve sigorta işlemleri, Türkiye pavyonunun fuar alanında tanıtımı, Türkiye broşüründe firma bilgilerinizin yer alması, ofis, iletişim araçları, ikram hizmetleri, stant büyüklüğü ile orantılı ücretsiz fuar giriş kartı dâhil olmak üzere tüm ana hizmetler dahildir.

Fuar, devlet desteği kapsamında olup, paket fiyat üzerinden % 70 oranında devlet desteğine ilişkin işlemlerin takibi İTO tarafından yürütülecektir. Etkinliğe ilişkin broşür, katılım formu ve detaylı bilgi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin web sitesinde (www.tobb.org.tr), “Hizmetler/Uluslar arası İş İmkanları-Ülke Duyuruluları-Çin” bölümünde yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.”