"> BEDEN DİLİ EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

BEDEN DİLİ EĞİTİMİ

DİKKAT VÜCUDUNUZ KONUŞUYOR

BEDEN DİLİ EĞİTİMİ

“Beden ruha giydirilmiş bir eldivendir.”

SHAKESPEARE

EĞİTMEN: ERHAN ÖZALLI

EĞİTİM TARİHİ: 21 OCAK 2017 CUMARTESİ

SAAT:  09:30- 16:30 (1 Gün/6 Saat)

EĞİTİM YERİ: FTSO LİKYA TOPLANTI SALONU

EĞİTİME KATILIM PAYI: 50 TL

HEDEF:

İletişim sadece kelimelerimizden ibaret olsaydı belki de doğru iletişim kurabilmek daha kolay olurdu. İnsanlar sessizken de iletişim kurarlar. Oturuşumuz, duruşumuz, bakışlarımız, el, bacak hareketlerimiz ve çok daha fazlası bize kelimelerin anlatamadıklarını anlatır. Beden dili eğitim programı söylenenlerin ötesindekileri yorumlayabilmemizin ipuçlarını sunuyor.

İÇERİK:

Ø İletişimin Üç Boyutu

 Beden Dili Uygulaması

Ø Ellerin Verdiği Mesajlar

 Tokalaşma Uygulaması

 Kaymakam ve Muhtar Uygulaması

Ø Bacaklar

Ø Gözler

Ø Çevremizdeki Bölgeler

Ø İş Dünyası Güç Oyunları

 Güç Oyunları Uygulaması

Ø Aynalama

Ø Yalan

Ø Flört

Ø Renklerin İş Dünyasında Kullanımı

Ø Beden Dili ve Kültürel Farklılıklar

 Resim Bulma Uygulaması

 Öğrenme Turnuvası Uygulaması

ERHAN ÖZALLI

Kara Harp Okulu’ndan mezun oldu. Eğitim ve Doktrin Komutanlığı “Öğretmenlik Kursu”na ve Ankara Üniversitesi “Eğitim Yönetimi” seminerine katıldı. Selçuk Üniversitesi’nde Yönetim - Organizasyon ve Sosyoloji dallarında yüksek lisansını tamamladı. 2008 yılında TSK’dan emekli olan Özallı, 2008 -2009 yılları arasında İzgören Akademi Akdeniz Bölge Müdürü olarak çalıştı. Profesyonel Yönetim Becerileri, Etkili Sunum Teknikleri, Beden Dili, Takım Çalışması, Avucunuzdaki Kelebek, MOKS, Performans Yönetimi, Müşteri Memnuniyeti, Toplantı ve Zaman Yönetimi, Kurumsallaşma, Kurum Kültürü ve Yaratıcılık gibi alanlarda eğitimler aldı. Özallı, Takım Çalışması, Sunum Teknikleri, Etkili İletişim ve Beden Dili konularında eğitimler vermektedir. Halen İzgören Akademi Akdeniz Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Eğitim Başvuruları Hakkında;

- Eğitim katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından belirlenmektedir.

- Eğitimlerimiz ile ilgili tüm güncel bilgiler ve detaylar www.fto.org.tr internet adresindeki etkinlik takviminde bulunmaktadır.

- Eğitim sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verilmektedir.

- Eğitimlerimize FTSO üyeleri ve üye çalışanları başta olmak üzere tüm fethiye halkı yararlanabilmektedir.

- Eğitimlerimizde kontenjanımız sınırlı olup, 20 kişi altında başvuru alan eğitimlerimiz Yönetim Kurulu Kararı ile iptal edilmektedir.

- Söz konusu eğitimlere FTSO üyesi olan aynı işletmeden  4-6 kişi arasında katılımcı olması halinde katılımcı başına %10 indirim, 7-10 kişi katılımcı olması halinde katılımcı başına %15 indirim uygulanmaktadır.

- Eğitimlere katılmak isteyenlerin katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgilerini belirterek telefon veya mail yolu ile ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

İletişim Bilgileri;

Deren KARASU