* "Bir Fikrin Mi Var" Adlı Yarışma Başlıyor [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* "Bir Fikrin Mi Var" Adlı Yarışma Başlıyor [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ana sponsorluğunda düzenlenen "Bir fikrin mi var" adlı yarışma organizasyonu yaratıcı fikirlere toplam 1 milyon lira değerinde kaynak ve kişilere kendi şirketlerini kurmak içinde destek sağlayacak. Bu yıl üçüncü kez düzenlenen yarışma, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ile gerçekleştiriliyor.

Yarışma iki aşamadan oluşmaktadır; öğrenciler iş fikirlerini yarışma çerçevesinde oluşturulan web sitesi aracılığıyla göndermekte ve ön elemeyi geçmeleri halinde, iş dünyası temsilcilerinden oluşan jüri karşısında ilk sunumlarını gerçekleştirmektedir. Finale kalmaları halinde yarışmacılara, akademik ve iş dünyasından eğitmenlerin önderliğindeki çalıştaylarda iş planı yazma eğitimi verilmektedir. Sağlanan destek sonucu iş planlarını geliştiren yarışmacılar, final sunumlarında jüri üyelerini etkileyerek büyük ödülü kazanmak için yarışmaktadır.

Patron olmak için son tarih 28 Şubat 2010

Detaylı bilgi için: www.birfikrinmivar.com