* Bosna-Hersek’de 4.Türk Ürünleri FuarI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Bosna-Hersek’de 4.Türk Ürünleri FuarI

Sayın Üyemiz,

İstanbul Ticaret Odası’ndan (İTO) alınan bir yazıda; 4-7 Kasım 2009 tarihleri arasında Bosna-Hersek’de  4.Türk Ürünleri Fuarı’nın düzenleneceği, bu fuar sayesinde Güneydoğu Avrupa’ya ve Bosna-Hersek’e ihracatını geliştirmek isteyen üyelerimizin tarihi ve coğrafi yakınlık serbest ticaret anlaşması, tüketime dayalı ekonomi ve yüksek ihracat potansiyeli gibi önemli imkanlardan yararlanabileceğini ifade etmektedir. Saraybosna şehrinde, İskenderiye Sergi Merkezinde yapılacak olan fuarda, katılımcılara 9m2’lik bir alan tahsis edileceğini ve katılım bedeli olan 1000 Euro’yu (Sabit Kur : 1,60 TL , 1000 Euro : 1600 TL) Yapı Kredi Sultanhamam-İstanbul Şubesi, İstanbul Ticaret Odası TL Hesabına, Hesap No: 055 60614779 yatırılması gerektiği, bu bedelin içinde stand inşaatının, nakliyenin, gümrüklemenin, sigortanın, katalog ve CD’de yer almanın ve yurtdışı tanıtım hizmetlerinin dahil olduğu, ayrıca teşvik işlemlerinin İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütüleceği belirtilmektedir.  Ayrıca sergiye stand ile katılmak istemeyen üyelerimizin reklam da verebileceği, tam sayfa iç reklam bedelinin ise 250 TL olduğu bildirilmektedir.

Söz konusu fuarda yer almak isteyen üyelerimizin İstanbul Ticaret Odası Fuarlar ve Dış İlişkiler Şubesi ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Faks      : 0212 520 15 26