* Brüksel ve Lüksemburg’a Türk İşadamları Heyeti Ziyareti - İş ve Yatırım İmkanları Seminerleri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

DEİK ve Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı işbirliği ile 29 Eylül 2009 tarihinde Brüksel’de, 30 Eylül 2009 tarihinde ise Lüksemburg’da Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek’in katılımıyla “Türkiye’deki İş ve Yatırım İmkanları” konulu seminer ve ardından firma/kurum görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

29 Eylül günü Belçika Ekonomi Bakanlığı’nın katkıları ile gerçekleşecek etkinliğe, Belçika Ekonomi Bakanı Van Quickenborne ve Belçika iş dünyasından çeşitli kurumlar (AGORIA, FEB, Brüksel Ticaret Odası, TÖSED, VOKA, Bölgesel Kalkınma Ajansları), danışmanlık firmaları (Simmons & Simmons Hukuk, KPMG, Ernst & Young) ve sektör temsilcileri (bankacılık, yüksek teknoloji, mekanik-elektromekanik, otomotiv, havacılık, lojistik, yenilenebilir enerji, kimya-ilaç)     katılım sağlayacaktır. Networking oturumunda, Türk firma temsilcileri anılan kurum ve uluslararası danışmanlık firmaları yetkililerinden “ücretsiz ticari danışmanlık hizmetleri” temin edebileceklerdir.

30 Eylül tarihinde ise Lüksemburg Ticaret Odası evsahipliğinde gerçekleşecek etkinliğe, Lüksemburg Ekonomi ve Dış Ticaret Bakanı Jeannot Krecké ile finans sektörü başta omak üzere iş dünyasından geniş katılım sağlanması beklenmektedir. Tüm katılımcılar için  networking oturumu ve ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir.

Ziyaretin lojistik hizmetleri -UÇAK HARİÇ- konaklama, Brüksel-Lüksemburg-Brüksel karayolu transferi ve toplantı transferleri, tercümanlık hizmetleri ve çalışma yemeği (29 Eylül aksamı) paket program kapsamında sunulmaktadır. Ziyarete katılım AVANS ücreti 500 euro’nun 11 Eylül 2009 tarihine kadar kayıt işlemleri ile beraber yatırılması gerekmektedir. Uçak bileti ve Schengen vizesi katılımcılar tarafından temin edilecektir.

Sözkonusu ziyarete katılmak isteyenlerin formu eksiksiz doldurarak avans ödeme dekontu ile birlikte 11 Eylül Cuma gününe kadar DEİK’e (Canan Özbay, Tel: 0212.3395074, E-mail: cozbay@deik.org.tr) iletmeleri rica olunur.

Konu ile ilgili program ve katılım formunu odamızdan temin edebilirsiniz.

Yüksel KART

ARGE ve Uluslararası İlişkiler