ÇASGEM Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi ve 2023 Yılı Eğitim Faaliyetleri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÇASGEM Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi ve 2023 Yılı Eğitim Faaliyetleri

Çalışma  ve  Sosyal  Güvenlik  Bakanlığı'nın  bağlı  kuruluşu  olan  Çalışma  ve  Sosyal  Güvenlik Eğitim  ve  Araştırma Merkezi  (ÇASGEM) TARAFINDAN Odamıza iletilen yazıda; ; ÇASGEM’in çalışma  hayatı, iş  sağlığı  ve  güvenliği ile  sosyal  güvenlik konularında,  ulusal  ve  uluslararası  düzeyde  eğitim,  araştırma,  çalıştay,  sempozyum,  inceleme,  yayın, dokümantasyon ve danışmanlık faaliyetlerinde bulunmakta olduğu belirtilmektedir.

ÇASGEM  özellikle  iş  sağlığı  ve  güvenliği  ile  eğitici  eğitiminde  uzaktan  eğitim  yöntemleriyle etkin,  verimli,  zaman  ve  mekân  kısıtları  olmaksızın  hizmet  sunmaktadır.  Çalışanların  İş  Sağlığı  ve Güvenliği  Eğitimlerinin  Usul  ve  Esasları  Hakkında  Yönetmelik  kapsamında  verilmesi  gereken eğitimlerin  (ilk  eğitimler  ve  yenileme  eğitimleri)  interaktif  uzaktan  eğitim  şeklinde  düzenlenebileceği belirtilmiştir.  Bu  kapsamda,  kuruluşunuz  bünyesinde  yer  alan  ofis  çalışanlarınız  için  "Az  Tehlikeli İşyerlerinde Çalışanlara Yönelik İSG Eğitimi" 8 saat (sekiz saat) 20,00 TL.+%18 KDV (kişi başı), başta güvenlik ve temizlik sektörü çalışanlarınız olmak üzere "Tehlikeli İşyerlerinde Çalışanlara Yönelik İSG Eğitimi" 12 saat (oniki saat) 30,00 TL.+%18 KDV (kişi başı) eğitim bedeliyle uzaktan eğitim şeklinde verilebilmektedir. Bununla  birlikte  diğer  eğitim  başlıklarının  yer  aldığı  2023  yılı  eğitim  kataloğu  “EK”te sunulmuş olup eğitim duyurularımıza, faaliyetlerimize ve Merkezimizin tüm yayınlarına ücretsiz olarak (www.casgem.gov.tr) internet adresimizden ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.

EK