* Çeşitli Fuar Duyuruları - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Çeşitli Fuar Duyuruları

Sayın Üyemiz,

Demos Fuarcılık'tan alınan güncel fuar duyuruları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Kapı Fuarı Türkiye 2014

16 - 19 Ocak 2014
İSTANBUL FUAR MERKEZİ  YEŞİLKÖY / TÜRKİYE
8. Ahşap, Çelik, Otomatik ve Endüstriyel Kapı ve Kapı Yan Sanayi İhtisas Fuarı

İskele Kalıp Fuarı

3. İskele & Kalıp ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri Fuarı
13 - 15 Şubat 2014
İstanbul Fuar Merkezi - Yeşilköy

Barajlar ve HES Fuarı

13 - 15 Şubat 2014
Baraj, Hes Yapım İşletim, Otomasyon, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı
İSTANBUL FUAR MERKEZİ - YEŞİLKÖY

RollExpo Turkey 2014

20 - 22 Şubat 2014
Rulman, Kayış, Dişli, Redüktör, Segman, Kasnak, Zincir, Sızdırmazlık Elemanları ve Teknik Hırdavat Fuarı
İstanbul Fuar Merkezi - Yeşilköy / İSTANBUL

Fuarlar ile ilgili detaylı bilgi organizatör web sitesi olan www.demosfuarcilik.com.tr adresinde bulunmaktadır.