ÇEVREYE DUYARLI TESİSLER YARIŞMASI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÇEVREYE DUYARLI TESİSLER YARIŞMASI

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden Odamıza iletilen yazıda; çevresel anlamda yaşanan sorunların azaltılması, çevreci faaliyetlerin desteklenerek farkındalık oluşturulması ve diğer sektörlere örnek teşkil etmesi amacıyla; Madencilik (Mermer Fabrikaları), Turizm (Belediye Ruhsatlı Konaklama Tesisleri) ve Tarım (Zeytinyağı Üretim Tesisleri ) sektörlerinde Çevreye Duyarlı Tesisler Yarışması düzenleneceğini belirtilmiştir.

Yazıda yarışma konularında faaliyet gösteren üyelerimizin 20 Eylül 2020 tarihine kadar katılım isteklerini ekte yer alan Başvuru Formu ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bildirmeleri talep edilmiştir.

Üyelerimize duyurulur.

Başvuru Dosyası