* Cezayir 1. Türk Ürünleri Sergisi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Cezayir 1. Türk Ürünleri Sergisi

Sayın Üyemiz,

CEZAYİR-1. TÜRK ÜRÜNLERİ SERGİSİ

İstanbul Ticaret Odası tarafından 1999 yılından itibaren gerçekleştirilen Türk Ürünleri Sergileri zinciri özel sektörümüz tarafından büyük ilgi ile karşılanmakta ve sektörümüzün ajandasında kesin yerini almaktadır.

CEZAYİR 1. TÜRK ÜRÜNLERİ SERGİSİ

Tarih: 3-6 Aralık 2011
Tahsis Edilecek Min. Alan: 15 m2
15 m2 stand toplam katılım bedeli: 2350 ABD $
Yer:  Palais des Expositions Sergi Sarayı – Cezayir
Cezayir – 1. Türk Ürünleri Sergisi Katalogu ve USB’si tam sayfa reklam bedeli: Sadece 250 TL

Yukarıda belirtilen bedele, stant inşaatı, nakliye ve gümrükleme işlemleri, katalog ve USB’de iştirakçi firma bilgilerinin yer alması, yurtdışı tanıtım hizmetleri olmak üzere tüm ana hizmetler dahildir.

Sergi DTM teşviki kapsamında bulunup, İştirakçilerimizin teşvik işlemleri İstanbul Ticaret Odası`nca yürütülecektir.

Stant bazında iştirak etmeyecek firmalarımız da katalog ve USB’de reklam verebilecektir.
Cezayir – 1. Türk Ürünleri Sergisi’ne katılmak üzere, İlgili kayıt formunun tamamlanması ve acilen İTO`ya iletilmesi, İlk ödemenin başvuru tarihinde yerine getirilmesi, Banka dekontunun üzerinde kesinlikle firma isminin ve Cezayir – 1. Türk Ürünleri Sergisi ibaresinin yer almasının sağlanması gerekmektedir.

İRTİBAT BİLGİLERİ
Tel: 0212 455 61 07/455 61 11