* Cezayir Türk Yatırımcı Talebi Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Cezayir Türk Yatırımcı Talebi Hk.

Sayın Üyemiz,

Cezayir Ticaret Müşavirliğimizin bir yazısına atfen, Cezayir Sanayi, KOBİ ve Yatırım Bakanlığı’nın, Cezayir’de kamu iktisadi teşekkülleri ile ortak girişimde bulunmak veya bu şirketlerin hisse senetlerini almak isteyen uluslararası yatırımcıların yer aldığı bir veri bankası oluşturulacaktır. Bu kapsamda, inşaat ekipmanları, kimya (boya, kimyevi maddeler, klor, elektrikli piller, kağıt, cam vb.), demir ve çelik, metalürji, demir-çelik konstrüksiyon, tekstil ve deri, elektronik, mekanik ve elektrik (kablo, transformatör, jeneratör vb.) sektörlerinde faaliyet gösteren ve Cezayir’de yatırım yapmak isteyen Türk yatırımcıların iletişim ve firma bilgilerinin talep edilmektedir.

Cezayir’deki yatırım teşvik mevzuatına ilişkin bilgi notuna Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altında, “Uluslararası Iş İmkanları/ Ülke Duyurulan” bölümünden ulaşılabilir.

Cezayir’deki ilgili Bakanlığa gönderilmek üzere, Cezayir ile iş yapmak isteyen üyelerimizin bilgilerini aşağıda iletişim detayları verilen Cezayir Ticaret Müşavirliğine iletmeleri gerekmektedir.

Cezayir Ticaret Müşavirliği:

Adres: Turkish Embassy Office of the Commercial Counsellor Rue de l’Aqueduc Bt A3 Residence Chabani Val d’Hydra Alger/ Algerie

Tel: +213 21 60 79 59
Faks: +213 21 60 79 61