*CHINA HOMELİFE FUARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*CHINA HOMELİFE FUARI

Çinli iş adamları ile Türk iş adamlarının bir araya gelmesi ve bağlantılar kurması amacıyla 2-4 Haziran 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi-Yeşilköy’de CHINA Homelife fuarı düzenlenecektir.

Chına Homelife Fuarında;

·         Döşemelik kumaş, ev tekstili, halı ve zemin kaplamaları

·         Kumaş, hazır giyim ve aksesuarları

·         Dekoratif ürünler ve hediyelik eşya

·         Aydınlatma armatürleri ve LED aydınlatmalar

·         Gıda ve gıda işleme

·         Ev gereçleri ve elektrikli ev aletleri

·         İnşaat malzemeleri ve ekipmanları

·         Hırdavat ve el aletleri

·         Mutfak ve banyo donanımları sektörlerinden katılımcılar yer alacak.

CHINA Homelife Brezilya, Türkiye, Güney Afrika, Polonya, Mısır, Kazakistan, Ürdün ve Hindistan dâhil olmak üzere 9 ülkede yıllık olarak gerçekleştirilen uluslararası Çin Ürünleri Fuarıdır. Fuar, 6000’in üzerinde yüksek kalitedeki Çinli üreticiler ile 80,000’in üzerinde gelişen pazarlardaki en önemli alıcıları bir araya getirir. Fuar profili, Tekstil ve Hazır Giyim, İnşaat ve Yapı Malzemeleri, Elektronik Ev Aletleri, Aydınlatma, Ev Eşyaları, Hediye ve Ödülleri kapsamaktadır. Çin pazarındaki 21 yıllık tecrübesiyle MEORIENT International Exhibition kendini, ihracatçılar, toptancılar ve büyük satın alımcılar ile güvenilir Çinli üreticiler arasında bağlantı kurma imkânını en üst seviyeye çıkarmaya adamıştır. Kalite Garantisi CHINA Homelife’taki katılımcılar, fuarda yalnızca tecrübeli ve güvenilir üreticilerin yer aldığından emin olmak adına ciddi bir kalite kontrol sürecinden geçirilerek seçilmişlerdir. 2-4 Haziran 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy'de düzenlenecek olan China Homelife Fuarı 3 gün süresince tekstil, hazır giyim, kumaş, dekoratif kumaş, ev tekstili, inşaat malzemeleri, ev gereçleri, elektrikli ev aletleri, mobilya, aydınlatma ürünleri, inşaat malzemeleri, hediyelik eşya, mutfak ve banyo armatürleri başta olmak üzere pek çok ürünün yer alacağı katılımcı profiline ev sahipliği yapacak. Bugün Çin, başka hiçbir ülkenin sunamadığını sunmakta ve alıcıların olanakları ve ihtiyaçlarına göre ihracat yapmaktadır.

China Homelife fuarı uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen ​​girişimciler için önemli bir fırsattır. China Homelife fuarı 2009’dan bugüne kadar Brezilya, Dubai, Hindistan, Mısır, Polonya, ve Ürdün’de Meorient Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen dünya çapında Homelife fuar serisinin Türkiye ayağıdır.

Ayrıca fuar süresince İstanbul dışından gelecek olan, Çin ile ticaret yapan veya ticaret yapmayı arzu eden profesyonellerin 1 gece otel konaklaması fuar şirketi tarafından karşılanacağı bildirilmiştir.

Detaylı bilgi ve kayıt için TIKLAYINIZ.