* Çıraklık Kapsamına Alınan Yeni Meslek Dalları Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Çıraklık Kapsamına Alınan Yeni Meslek Dalları Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu uyarınca kurulmuş olan Mesleki Eğitim Kurulu’nun 20. Toplantısı kararlarında belirtilen meslek alan ve dallarının programları hazırlanmış; Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca uygun bulunmuştur.

Kapsama alınan meslek alan ve dallarının çıraklık kapsamına alındığı ve bu dalların eğitiminin, Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı mesleki eğitim merkezlerinde 2010-2011 eğitim ve öğretim yıllından itibaren verileceği bildirilmektedir.

Çıraklık Eğitimi Uygulamaları kapsamına alınan, alan ve dal adı değişen meslek alan ve dalların listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ek:

Meslek Alan ve Dalların Listesi