* CLEANTEC Forum / İsviçre [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* CLEANTEC Forum / İsviçre [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda belirtildiği üzere, T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün İsviçre Ziyareti vesilesi ile DEİK/Türk-İsviçre İş Konseyi, İsviçre-Türk İş Konseyi ve Cleantech Switzerland işbirliği ile 26 Kasım 2010 tarihinde Zurih’de “Cleantech Forum” düzenlenecektir. “Cleantech Forum”una iki ülke Cumhurbaşkanlarının da katılımı öngörülmektedir.

Söz konusu toplantının amacı yükselen bir sektör olarak öne çıkan ve Türkiye’nin hızla harekete geçmesi gereken bir alan olarak nitelendirilen temiz teknolojide İsviçre ile olan işbirliği imkânlarının değerlendirilmesidir. Türkiye’de hızla ilerleyen enerji projelerinin ve çevre teknolojilerinin vurgulanması ve İsviçre’nin bu alandaki küresel bilgi ve deneyim birikiminin yansıtılması ile somut iş imkânlarının ve projelerinin belirlenmesi hedeflenmektedir. Forum çerçevesinde iki ülke işadamlarının bir araya geleceği ikili görüşmelerin düzenlenmesi planlanmaktadır.

Söz konusu ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin ilişikte yer alan katılım formunu doldurarak, 700 Euro avansın DEİK’e (Türkiye İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011) Euro hesabı: TR83 0006 4000 0021 0113 3147 83; TL hesabı: TR34 0006 4000 0011 0111 7015 90) ödendiğini gösteren banka dekontu ile birlikte 5 Kasım 2010 Cuma günü mesai bitimine kadar DEİK’e (Faks: 212 270 35 92; Tel: 212 339 50 20, E-posta: leylagurbuz@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

EK: BAŞVURU FORMU