COVID-19 KRİZİNE YANIT VE DAYANIKLILIK PROJESİ EĞİTİMLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

COVID-19 KRİZİNE YANIT VE DAYANIKLILIK PROJESİ EĞİTİMLERİ

COVID-19 KRİZİNE YANIT VE DAYANIKLILIK PROJESİ EĞİTİMLERİ

Japonya Hükümeti tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Kalkınma Ajansları ile iş birliği içinde yürütülen COVID-19 Krizine Yanıt ve Dayanıklılık Projesiyle; Covid-19'un etkilerine ve ulusal ve yerel düzeydeki paydaşlarla istişare halinde belirlenen ihtiyaçlara yanıt olarak, teknolojik dönüşüm için firmaları desteklemeyi hızlandırmayı ve daha kapsayıcı, sürdürülebilir ve iklim dostu iş modellerine yönelik yatırımları gerçekleştirmeyi amaçlanmaktadır.

Bu amaçla düzenlenen eğitimlere katılım 25 KOBİ ile sınırlandırılmış olup eğitimlere her KOBİ’den bir kişi katılabilir.

İş Hukuku ve İş Sözleşmeleri Eğitimi:

Tarih: 21 Nisan 2021 Çarşamba

Saat: 09:30 – 13:30

Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzzQPM0EQubF0V4TGA0A3QV1fubbva-NL6rvUu4uXb6ZyaXw/viewform

Stratejik Planlama ve Sürdürülebilir İş Modeli Tasarımı Eğitimi:

Tarih: 21-22 Nisan 2021 / Saat: 09:30- 13:30