COVİD -19 SALGINI KAPSAMINDA ÇALIŞMA YAŞAMINA GETİRİLEN YENİ DÜZENLEMELER EĞİTİMİ (ONLİNE) - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ SEM) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Kılıç tarafından  18 Şubat 2021 Perşembe günü 14.00-17.00 saatlerinde online olarak  “COVİD -19 Salgını Kapsamında Çalışma Yaşamına Getirilen Yeni Düzenlemeler Eğitimi” verilecektir.

Eğitim ücreti 270 TL’dir. Eğitimin % 70'ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir.

Eğitim içeriği:

1) Kısa Çalışma Uygulaması; Hukuki Gereklilikler, Uygulama, Yeni Getirilen Düzenlemeler, Uygulamada Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Yolları

2) Ücretsiz İzin Uygulaması; Ücretsiz İzin Uygulamasında Yeni Düzenleme, Ücretsiz İzin Dönemine İlişkin Haklar, Ücretsiz İzin Nakdi Desteğine İlişkin Hukuki Düzenlemeler

3) Fesih Yasağı; Fesih Yasağının Hukuki Temelleri, Fesih Yasağı Kapsamı, İşletmelere Ara Çözümler

4) Uzaktan Çalışma Uygulaması; Uzaktan Çalışma Uygulamasının Hukuki Alt Yapısı, İşletmelerin Esneklik Uygulamalarında Dikkat Etmesi Gereken Hususlar

Eğitime http://sem.etu.edu.tr/covid19 adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.

COVID-19 Salgını