COVID-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA 10 GÜN DENETİMLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

COVID-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA 10 GÜN DENETİMLERİ

Fethiye Kaymakamlığı’nın 04/11/2020 tarihli ‘Covid-19 Tedbirleri Kapsamında 10 Gün Denetimleri’ konulu yazısında;

04/11/2020 tarihli ve 2020/94 sayılı Muğla Valiliği İl Hıfzıssıhha Meclisi Kurulunun kararı gereğince; Sağlık Bakanlığı ‘Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi’ ile ilgili İçişleri Bakanlığı Genelgeleri ile belirlenen kural ve önlemler doğrultusunda yürütülen denetim faaliyetlerinin, vatandaşlarımızın kalabalık şekilde bulunabildiği pazaryeri, market, otogar, toplu ulaşım aracı, cadde/sokak, park ve bahçeler, alışveriş merkezleri gibi yerlerde yoğunlaşmasının sağlanması, bu doğrultuda önümüzdeki 10 günlük süreçte aşağıda belirtilen tarihlerde, 10 (On) ayrı konuyu kapsayacak şekilde planlanacağı bildirilmiştir.

Buna göre;

1. Gün – 05/11/2020: Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri başta olmak üzere Kafe, Restoran gibi Yeme İçme Mekanları Denetimi
  2. Gün – 06/11/2020: Şehir İçi ve Şehirler Arası Yolcu Taşımacılığı Yapılan Her Türlü Toplu Ulaşım Araçları (Okul Servisleri Dahil) ile Otogar gibi Yerlerin Denetimi
  3. Gün: 07/11/2020: İnternet Kafe/Salon ve Elektronik Oyun Yerleri ve Düğün ve/veya Nikah Salonları, Lunapark/Tematik Parklar Denetimi