* Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün Macaristan`a Resmi Ziyareti Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün Macaristan`a Resmi Ziyareti Hk.

Değerli Üyemiz,

T.C. Cumhurbaşkanı Sn. Abdullah Gül’ün Macaristan’a resmi ziyareti vesilesiyle MÜSİAD tarafından 16-18 Şubat 2014 tarihleri arasında Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye yönelik Ticaret Heyeti Programı gerçekleştirecektir. Program kapsamında Türkiye ve Macaristan’dan üst düzey yetkililerin katılımlarıyla düzenlenecek iş forumunun yanı sıra Macar firmalarla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Macaristan ile pazar payımızın artırılması ve anılan ülkeye yönelik yeni ihracat imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek söz konusu heyete Ahşap ve Mobilya, Biotech, Çevre Koruma, Enerji, Finansal Hizmetler, Gıda ve Gıda Endüstrisi, İlaç, İnşaat Sektörü, Kimya Endüstrisi, Kimyevi Maddeler ve Mamulleri, Lojistik, Makine Ve Ekipmanları, Medikal Ürünler Ve Cihazlar, Metal Sanayi, Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik, Otomotiv Endüstrisi, Otomotiv ve Yedek Parça, Plastik ve Kauçuk Sanayi, Tarım, Tekstil ve Giyim Sanayi, Tıp Teknolojileri, Ticaret, Turizm ve Otelcilik sektörleri başta olmak üzere Macaristan ile iş ilişkilerini geliştirmeyi arzu eden üyelerinizin katılımı önem arz etmektedir. Program katılım detayları ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Bu çerçevede, Macaristan Ticaret Heyeti programına katılmak isteyen üyelerinizin, web adres linki aşağıda yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, elektronik ortamda en geç 04 Şubat 2014 Salı günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları rica olunur.

MÜSİAD / Sn. Şeyma Araz;
Tel: 0212 222 0406 e-posta: gezi@musiad.org.tr