* Cumhurbaşkanı Sn. Abdullah Gül`ün Bulgaristan`a Resmi Ziyareti Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sayın Üyemiz,

TOBB`dan alınan bir yazıda, Türkiye ile Bulgaristan arasındaki ticari ve ekonomik işbirliğinin artırılması amacıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül başkanlığında TOBB-DEİK koordinasyonunda 11–12 Ekim 2010 tarihleri arasında Bulgaristan’a resmi bir ziyaret gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu ülkelerde faal olan ve iş yapmayı planlayan işadamlarının katılımıyla TOBB / DEİK organizasyonunda oluşturulacak bir heyet bu ziyaret sırasında Sayın Cumhurbaşkanımıza refakat etmesi öngörülmektedir.

Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve beraberindeki resmi Türk heyetinin teşrif edecekleri, karşı ülkeden resmi yetkili ve işadamlarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek İş Forumu toplantıları, resmi yetkililer ve işadamları ile ikili görüşmeler planlanmaktadır.

Ziyarete ilişkin başvuru formu http://www.tobb.org.tr/deid/duyurular.php adresinde yer almaktadır.

Detaylı program bilgileri, kesin katılım ücreti ve koşulları bilahare duyurulacak olan söz konusu ziyarete katılmak isteyenlerin gerekli düzenlemelerin zamanında yapılabilmesini teminen, katılım teyitleri ile görüş ve önerilerinizi anılan web sitesinde yer alan ön katılım teyit formunun doldurularak, 700 Euro avansın DEİK’e (Türkiye İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011) Euro hesabı: TR67 0006 4000 0021 0113 3145 86; TL hesabı: TR93 0006 4000 0011 0111 7014 98) ödendiğini gösteren banka dekontu ile birlikte 27 Eylül 2010, mesai bitimine kadar DEİK’e (Faks: 212 270 35 92; Tel: 212 339 50 20, E-posta: eylagurbuz@deik.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.