* Cumhurbaşkanımızın İran Seyahati [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Cumhurbaşkanımızın İran Seyahati [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül`ün 13 - 16 Şubat 2011 tarihlerinde İran İslam Cumhuriyeti`ne gerçekleştireceği ziyaret kapsamında DEİK/Türk İran İş Konseyi TOBB ve İran Ticaret, Sanayiciler ve Madenler Odaları İşbirliği`nde Tahran İsfehan ve Tebriz`de Türk-İran İş Forumları düzenlenecektir.

Söz konusu ziyarete katılmak isteyen üyelerimiz DEİK`ten elde edebilecekleri katılım formunu eksiksiz doldurarak 700 Euro tutarındaki avans ödeme bedelini en geç 7 Şubat 2011 mesai saati sonuna kadar katılımcının adının da yazdığı ödeme dekontu ile birlikte DEİK`e göndermeleri gerekmektedir. DEİK iletişim bilgileri aşağıdadır.

Email: adenk@deik.org.tr
Faks: 0 212 270 35 92