* Danimarka İş Semineri ve İkili Görüşmeler Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Danimarka İş Semineri ve İkili Görüşmeler Hk.

Sayın Üyemiz,

Danimarka Ticaret Ofisi, Danimarka Tarım ve Gıda Konseyi ve DEİK'in işbirliği ile, Danimarka Ticaret ve Avrupa İşleri Bakanı Sn. Nick Haekkerup ve beraberindeki işadamları heyetinin Türkiye resmi ziyareti kapsamında 25 Eylül 2013 Çarşamba günü Swissotel / İstanbul'da Danimarka İş Semineri ve İkili Görüşmeler düzenleneceği ve anılan toplantıyı Sn. Bakan Haekkerup'un da onurlandırarak her iki ülke iş dünyası temsilcilerine hitap edecektir.

Danimarkalı iş adamları heyetinde inşaat, enerji, tarım, gıda ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren Danimarka'nın önde gelen 25 firmasından temsilciler yer almakta olup heyet broşürü www.deik.org.tr/Contents/FileAction/3958 adresinden ulaşılabilmektedir.

Söz konusu toplantıya ait program ve başvuru formuna www.tobb.org.tr sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurt İçi Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilir.

Söz konusu toplantıya katılmak isteyenlerin, başvuru formunu doldurarak en geç 20 Eylül 2013 mesai bitimine kadar Danimarka Ticaret Ofisi'ne (Seda Kayrak; faks: 0212 359 19 01; E-posta: sedkay@um.dk) iletmeleri gerekmektedir.