* DEİK Dış Ticaret Eğitim Programı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* DEİK Dış Ticaret Eğitim Programı Hk.

Sayın Üyemiz,

Şirketlerin ihracata yönelik kurumsal kapasitelerinin arttırılmasına destek olmak üzere DEİK tarafından dış ticaret hakkında bir dizi eğitim programları düzenlenecektir.

DEİK İhracat Okulu’nun 5 Mart 2013 tarihinde açılacağı ve Proje kapsamında  “ Dış Ticaret Yönetimi, Dijital Pazarlama, İstihbarat Kanalları, Akreditif, Uluslararası Pazarlama, Risk Yönetimi, E-Ticaret, Dış Pazarlar İçin İş Planı (Business Plan) Hazırlama, Dış Ticaret Yöneticilerine Finansal Bilgiler, Dış Pazar Geliştirme ve Konumlandırma Stratejileri, Bilanço Yönetimi, Bütçe Yönetimi, Devlet Yardımları ”gibi başlıklarda birçok eğitim semineri düzenleyecektir.

5 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ilk eğitim semineri olan “ Dış Ticaret Yönetimi -1 (Temel Dış Ticaret) ” ile günümüzün gözde ekonomik alanı dış ticarete giriş ve bir firmanın tüm dış ticaret operasyon işlemlerinin ele alınacağı ve eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

Proje boyunca tüm etkinliklerin İstanbul TOBB Plaza’da 09:30 – 17:00 saatleri arasında gerçekleştirileceği, her bir eğitime katılım ücretinin kişi başı dahil KDV dahil 89TL olduğu, öğle yemeği ve ikramların da bu ücrete dahil olduğu belirtilmektedir.

Eğitimler ile ilgili ayrıntılı bilgiye:

http://egitim.deik.org.tr adresinden ulaşılabilir.

Tüm Üyelerimize önemle duyurulur.