Dijital Dönüşüm ve Verimlilik Özel Sayısı Konferansı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Dijital Dönüşüm ve Verimlilik Özel Sayısı Konferansı

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından iletilen yazıda; Bakanlıkları'nın hakemli bilimsel yayını olan ve 56 yıldır yayın hayatını sürdüren Verimlilik Dergisi’nin ''Dijital Dönüşüm ve Verimlilik Özel Sayısı''nın 12 Ocak 2022 tarihinde yayımlandığı ifade edilmektedir.

Bu kapsamda özel sayıda yayımlanan makalelerin ayrıntılarının kamuoyu ile paylaşılması amacıyla 23 Şubat 2022 Çarşamba günü 14:00-17:00 saatleri arasında, ''Dijital Dönüşüm ve Verimlilik Özel Sayısı Konferansı'' (çevrimiçi) düzenleneceği iletilmektedir.

Konferansın tüm ilgililerin katılımına açık olduğu belirtilmektedir.

Program için TIKLAYINIZ.

Özel sayıda yayınlanan makalelere ulaşmak için TIKLAYINIZ.