* Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

Değerli Üyemiz,

Ekonomi Bakanlığı, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği ve Odamız işbirliğiyle  11 Kasım 2014 tarihinde ekte yer alan program dahilinde Fethiye'de bir ‘Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri' düzenlenecektir. Söz konusu seminerle ilgili olarak hazırlanan detaylı program ve başvuru formu ilişikte bulunmakta olup, seminere katılmak isteyen üyelerimizin en geç 05 Kasım 2014 Çarşamba günü mesai bitimine kadar ekte yer alan formu doldurarak Odamıza (faks: 0252 614 57 91 – eposta: yuksel.kart@fto.org.tr) veya Akdeniz İhracatçılar Birliği'ne (faks: 0242 311 79 00 e-posta: sengokselo@baib.gov.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Program detayları ekte sunulmuştur.

Katılım Formu