* Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

Değerli Üyemiz,

Ege İhracatçılar Birliği uzmanları tarafından her yıl organize edilen Dış Ticaret Bilgilendirme seminerlerinin bu yıl Muğla bölgesi için düzenlenecek olan semineri; 13 Mart 2015 Cuma günü 13:00-17:00 saatleri arasında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşecektir.

Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Programı

12.45-13.00 Kayıt

13.00-13.15 Açılış

Ahmet Şevket YURT Ekonomi Bakanlığı