* Dış Ticareti Oynayarak Öğrenin - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Dış Ticareti Oynayarak Öğrenin

Sayın Üyemiz,

İstanbul İhracatçı Birliği, “KOBİ'lerin Uluslararası Ticaret Alanında Elektronik Ortamda Eğitimi” anlamında gelen, Avrupa Komisyonu destekli InTeLS-TR adlı dış ticaret projesi hayata geçirmiştir.

Projenin amacı; Dış ticaret yapmak isteyen KOBİ’lerin uluslar arası ticaret konusunda e-öğrenme materyalleri aracılığıyla eğitilmesidir.

Bu proje ile ihracatla alakalı işlemler, animasyonlu basit bir anlatımla herkesin anlayabileceği şekilde gösterilmektedir.

• İhracatın Nasıl Yapılacağını Bilemiyorum ?
  • Bu İşlemler Nasıl Yapılacak ?
  • Prosedür Çok, Nasıl Uygulayacağım ?
  • Müşteriyle Nasıl Anlaşacağım ?
  • Ürünümü Nasıl Göndereceğim ?
  • Paramı Nasıl Tahsil edeceğim ?

Dış ticarete yönelmek isteyen firmalar, ihracat ve ithalat konusunda bu gibi daha birçok soruların cevabına bu programdan ulaşabilirler.

Hazırlanan Programda:

1-Dış Ticaret Rehberi

2-Dış Ticaret Eğitimi

3-İhracat Oyunu

gibi online eğitim materyalleri ile dış ticaretin karmaşık konularını oldukça basit şekilde ele alınmaktadır.

İhracat yapmak isteyen üyelerimiz özel eğitim almaları halinde masrafı en az 2.000 ,- TL'yi geçen bu hizmeti, internet üzerinden tüm detaylarına kadar ücretsiz öğrenebileceklerdir.

EĞİTİMİN ALINACAĞI ADRES: www.intels-tr.eu