* Dış Ticarette Temel Ödeme Yöntemleri ve Incorterms 2010 Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Dış Ticarette Temel Ödeme Yöntemleri ve Incorterms 2010 Eğitimi

“Dış Ticarette Temel Ödeme Yöntemleri ve Incoterms 2010” Eğitimi

ICC tarafından gönderilen 16.05.2013 tarihli yazıda, Dünya ticaretini kolaylaştırmak, dış ticaret dünyasına katkıda bulunmak  amacıyla ICC tarafından eğitimler organize edeceğini bildirmiştir.

Günümüzde, ihracat pazarlamasının başarı ile gerçekleştirilmesinde, yetişmiş uzman elemanlara sahip olmanın önemi açıktır. Dış ticaret ile ilgili kuruluşlarda çalışan elemanların; bu alandaki bilgi ve becerilerini geliştirmek, dış ticaretin hedeflenen düzeye ulaştırılmasında ve sağlıklı bir yapıya kavuşturulmasında ihtiyaç duyulan nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla, başta kamu kurumları olmak üzere üniversiteler ve bazı özel kuruluşlar tarafından "Eğitim Programları" düzenlenmektedir.

ICC’de misyonuna uygun olarak dış ticaret dünyasına katkıda bulunmak amacıyla temel ve teknik “Eğitim Programları” düzenleneceğini belirtmiştir. Bu defa, gelen talepler üzerine dış ticarette yeni başlayanlar ve orta düzeydeki çalışanlar hedef alınarak,  8-9 Haziran 2013 tarihlerinde TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda Dış Ticarette Temel Ödeme Yöntemleri ve Incoterms 2010  eğitimi düzenlenmesinin faydalı olacağı düşünülmüştür.

“Dış Ticarette Temel Ödeme Yöntemleri ve Incoterms 2010” isimli bu eğitimin kapsamı ve başvuru formu ekte sunulmuştur.

Söz konusu Eğitim Programına katılmayı arzu eden üyelerimizin ilişikte yer alan kayıt formunu doldurarak en geç 5 Haziran 2013 tarihine kadar ICC faks  (0312 219 42 58) veya e-posta (icc-tr@tobb.org.tr) ile göndermesini rica ederiz.

Eğitim Programı
Başvuru Formu