* DOĞRU VE ETKİLİ KONUŞMA - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* DOĞRU VE ETKİLİ KONUŞMA

EĞİTİM ADI        : DOĞRU VE ETKİLİ KONUŞMA

EĞİTİM İÇERİĞİ  : İletişim Nedir, Neden Önemlidir? Dinleme Nedir? Doğru Beden Duruşu Nasıl Olmalıdır? Doğru Solunum Yöntemi Nasıldır? Ses Kullanımında Dikkat Edilmesi Gereken  Noktalar ve Tınlatıcılar Nelerdir?

EĞİTİM TARİHİ   : 19-20 ARALIK 2015

EĞİTMEN           : İZGÖREN AKADEMİ / VEYSEL SAMİ BERİKAN

YER                  :FTSO Likya Salonu

SAAT                :2 GÜN x 6 SAAT

KATILIM ÜCRETİ :  150 TL

*Eğitimlerimizde kontenjanımız sınırı olup, 20 kişi altında başvuru alan eğitimlerimiz Yönetim Kurulu kararı ile iptal edilmektedir.

*Eğitimlere FTSO üyesi ola aynı işletmeden 4-6 kişi arasına katılımcı olması halinde katılımcı başına %10 indirim, 7-10 kişi katılımcı olması halinde %15 indirim uygulanmaktadır.

*Eğitimlere katılmak isteyenlerin Kalite ve Eğitim Birimimize başvurarak katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgileri ile birlikte katılım ücretini yatırarak ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN;

Deren KARASU